Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Sunia z dysplazją

6 odpowiedzi w tym temacie

#1 JotJot

JotJot

absolutnie początkujący

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 22 styczeń 2012 - 08:38

Cześć Psiarze. Wczoraj przeczytałam wszystkie wpisy na temat dobrego weterynarza. Mam poważny problem z moją goldenką. Od 3 tyg kuleje, wczoraj zdjęcie na Wesołej i konsultacja u prof. Adamiaka i szok-dysplazja w stopniu D, a może nawet E. Psunia jest z hodowli, rodzice wolni od dysplazji, dziadkowie też, ale wiem, że geny mogą być paskudne wiele pokoleń wstecz. Sunia ma 6 m-cy. Lekarz radzi alb leczenie farmaklogiczne, ale po to by ulżyć psu. Albo operacja. Oczywiście nie ma mowy o szczeniaczkach, żeby nie powielać wady. Ja tylko chcę, by sunia była nadal taka pozytywnie szurnęta i radosna jak dotąd. Pewnie zdecyduję się na zabieg. Proszę tylko napiszcie gdzie warto go wykonać i jaką metodą. Może ktoś przechodził to co ja? A co do lekarzy, Prof. Adamiak wywarł na mnie pozytywne wrażenie, przy badaniu był też młody wet.Pan Wojtek Karpiński, też w porządku. Byłam u P. Rudobielskiej, i w pon jadę do Niej ze zdjęciem, bo takiej pozytywnie zakręcnej Pani weterynarz dawno nie widziałam. Zresztą sporo osób mi Ją polecało. Poza tym Pani M. Kryszkiewicz z Wasilkowa (Biały Kieł) fajnie traktuje zwierzaki, nie udaje że wszystko wie, ale bada b.dokładnie i nie narzuca swojej wizji. Naprawde w porzadku.Chyba skorzystam też z konsultacji u P. Lenkiewicz, bo sporo dobrego o Niej napisaliście. pozdrawiam i czekam na jakiś odzew. Sorki za długi wpis, musiałam wyjaśnić o co mi chodzi, potem nie będe lać wody.

#2 Homo Erectus

Homo Erectus

Marek Kulesza

• Użytkownicy
  • 3465 postów

Napisano 22 styczeń 2012 - 17:10

Wyświetl postUżytkownik JotJot dnia 22 styczeń 2012 - 08:38 napisał

Cześć Psiarze. Wczoraj przeczytałam wszystkie wpisy na temat dobrego weterynarza. Mam poważny problem z moją goldenką. Od 3 tyg kuleje, wczoraj zdjęcie na Wesołej i konsultacja u prof. Adamiaka i szok-dysplazja w stopniu D, a może nawet E. Psunia jest z hodowli, rodzice wolni od dysplazji, dziadkowie też, ale wiem, że geny mogą być paskudne wiele pokoleń wstecz. Sunia ma 6 m-cy. Lekarz radzi alb leczenie farmaklogiczne, ale po to by ulżyć psu. Albo operacja. Oczywiście nie ma mowy o szczeniaczkach, żeby nie powielać wady. Ja tylko chcę, by sunia była nadal taka pozytywnie szurnęta i radosna jak dotąd. Pewnie zdecyduję się na zabieg. Proszę tylko napiszcie gdzie warto go wykonać i jaką metodą. Może ktoś przechodził to co ja? A co do lekarzy, Prof. Adamiak wywarł na mnie pozytywne wrażenie, przy badaniu był też młody wet.Pan Wojtek Karpiński, też w porządku. Byłam u P. Rudobielskiej, i w pon jadę do Niej ze zdjęciem, bo takiej pozytywnie zakręcnej Pani weterynarz dawno nie widziałam. Zresztą sporo osób mi Ją polecało. Poza tym Pani M. Kryszkiewicz z Wasilkowa (Biały Kieł) fajnie traktuje zwierzaki, nie udaje że wszystko wie, ale bada b.dokładnie i nie narzuca swojej wizji. Naprawde w porzadku.Chyba skorzystam też z konsultacji u P. Lenkiewicz, bo sporo dobrego o Niej napisaliście. pozdrawiam i czekam na jakiś odzew. Sorki za długi wpis, musiałam wyjaśnić o co mi chodzi, potem nie będe lać wody.
Polecam.Nie ma sztywnego cennika.
Przez dziesięciolecia poznałem prawie wszystkie podlaskie weterynarie.
Biały Kieł pomimo, że od niedawna na rynku kasuje wszystkich na głowę.
Z prostej przyczyny. Zwierzę cały czas pod opieką jednej i tej samej osoby. Osoby która ma serce do tego co robi.

#3 ~JotJot~

~JotJot~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 16:21

Wyświetl postUżytkownik Homo Erectus dnia 22 styczeń 2012 - 17:10 napisał

Polecam.Nie ma sztywnego cennika.
Przez dziesięciolecia poznałem prawie wszystkie podlaskie weterynarie.
Biały Kieł pomimo, że od niedawna na rynku kasuje wszystkich na głowę.
Z prostej przyczyny. Zwierzę cały czas pod opieką jednej i tej samej osoby. Osoby która ma serce do tego co robi.

#4 ~JotJot~

~JotJot~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 16:23

Dzięki za odp. A kogo byś polecił do wykonania zabiegu?

#5 Homo Erectus

Homo Erectus

Marek Kulesza

• Użytkownicy
  • 3465 postów

Napisano 23 styczeń 2012 - 16:34

1. Biały Kieł -cena, serce. Brak rutyny. To zapisuję na +
2. Dr Raam- doświadczenie - ceny szokują !
3. Dr Robert Wojtacha -nie Canwet jako całość tylko w ręce pana dr.
w takiej kolejności powierzyłbym swoje psy. Co zresztą od ponad roku robię mając stałą umowę z Białym Kłem.

#6 ~joanna g~

~joanna g~
  • Goście

Napisano 30 styczeń 2012 - 15:17

A ja mogę polecić SANO -dr Ewę Faltyn z czystym sumieniem.No i Marysia Rudobielska też jest ok-ale niestety kasuje konkretnie.
Ewa!!!!!!!!!!Sano -ul.Kolejowa za pocztą główną

#7 ~psiara~

~psiara~
  • Goście

Napisano 29 marzec 2012 - 21:05

Witam. Niestety o Białym Kle w Wasilkowie nie mogę powiedzieć nic dobrego.Nie bardzo rozumiem po co jest podany numer do nagłych wypadków na drzwiach gabinetu. Po zadzwonieniu o godzinie 20 pani doktor stwierdza,że trzeba zrobic badania a teraz to nie jest możliwe.Wiem,że do gabinetu z miejsca zamieszkania nie ma daleko,jednak nie wykazuje najmniejszej chęci do ratowania zwierzęcia.Więc prosze powiedzieć gdzie te powołanie i miłośc do zwierzęcia.Ten numer do nagłych wypadków powinien zniknąć z drzwi gabinetu,ponieważ nie jest przydatny. Pozdrawiam.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych