Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

20 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~gringo~

~gringo~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 08:17

czyli za Suwałkami stoi jakaś pewna grupa osób która usilnie próbuje wykreować to miasto na biegun zimna w Polsce.
Ale król jest jeden.

#2 ~Maruda~

~Maruda~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 08:17

Pusto na drogach... i tak ma byc! ;D

#3 ~tutejszy~

~tutejszy~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 09:05

Wyświetl postUżytkownik gringo dnia 03 luty 2012 - 08:17 napisał

czyli za Suwałkami stoi jakaś pewna grupa osób która usilnie próbuje wykreować to miasto na biegun zimna w Polsce.
Ale król jest jeden.
.....to mogą być siły "ciemnej strony mocy" albo "grupa trzymająca władzę" ;)

#4 oszus

oszus

obserwator forum

• Użytkownicy
  • 1100 postów

Napisano 03 luty 2012 - 09:13

ocieplenie klimatu :)

#5 ~Ciekawy~

~Ciekawy~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 09:22

Widać od razu na pierwszy rzut oka że to jest nie prawda, przy dzisiejszych cenach paliw prawie pełny bak paliwa ?

#6 ~kurierowicz~

~kurierowicz~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 10:08

Różanystok pisze sie razem

#7 ~ja~

~ja~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 10:11

Wyświetl postUżytkownik Ciekawy dnia 03 luty 2012 - 09:22 napisał

Widać od razu na pierwszy rzut oka że to jest nie prawda, przy dzisiejszych cenach paliw prawie pełny bak paliwa ?
no ta ciekawe typowe inteligentne myślenie calej masy ludzi ( co widac na stacjach benzynowych ) zatankuje troche to bedzie taniej co za różnica czy 6 razy po 50zł czy raz do pełna za 300zł

#8 Bóg Honor Ojczyzna

Bóg Honor Ojczyzna

STOP aborcji - wybierz życie

• Użytkownicy
  • 976 postów

Napisano 03 luty 2012 - 11:14

Wyświetl postUżytkownik ja dnia 03 luty 2012 - 10:11 napisał

no ta ciekawe typowe inteligentne myślenie calej masy ludzi ( co widac na stacjach benzynowych ) zatankuje troche to bedzie taniej co za różnica czy 6 razy po 50zł czy raz do pełna za 300zł

Ja tankuję zawsze gdy poziom paliwa spada poniżej połowy zbiornika.
Wolę się zabezpieczyć na wypadek gdyby w kieszeni nagle pojawił się chroniczny brak gotówki

#9 ~Maciejosss~

~Maciejosss~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 11:50

a mi sie podoba spalanie 241km przejechanych i dwie kreski zjedzone :-) chyba kupie
se disla :-) tylko najgorzej z odpalaniem przy -33 :-/ bo moja bezynka az furczy
pstryk i poszła :-)

Pozdrawiam

#10 ~hehe~

~hehe~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 11:59

Wiadomo że im pełniejszy bak tym wolniej schodzi wieć nie jest to do końca relany stan paliwa.

#11 oszus

oszus

obserwator forum

• Użytkownicy
  • 1100 postów

Napisano 03 luty 2012 - 12:03

Wyświetl postUżytkownik ja dnia 03 luty 2012 - 10:11 napisał

Nie mędrkuj. Widać nie narzekasz na brak gotówki, dlatego dla ciebie nie ma różnicy. Ale jak np. miałbyś na życie 300 na tydzień jak niektórzy mają, to tankują za 50, czy 100. Wydasz 300 i co? Następna tygodniówka za tydzień i co? I to się nie nazywa inteligentne czy nie inteligentne myślenie, taniej, czy nie taniej tylko sytuacja bez wyjścia.

Kiedyś nadejdą takie czasy i dla ciebie że zrozumiesz o czym się tu pisze.

#12 ~hello~

~hello~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 13:04

Pamiętam, że jak miałam studniówkę w 2006 roku to drzwi nam zamarzły w sali i nie można było wyjść. Temperatura też była poniżej -30 stopni. To był ten sam dzień co zawaliła się hala targów katowicach. 28 stycznia.

#13 ~ewa~

~ewa~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 13:52

W poniedziałek dzieci idą po feriach do szkół. Czy dyrektorzy zapewnią temperaturę w salach powyżej 18 stopni? I czy o tym wiedzą?:
http://fakty.interia...sza-byc,1755262

#14 ~komu ten kit~

~komu ten kit~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 14:25

Miniona noc na Podhalu była najzimniejsza od wielu lat: minus 36 stopni Celsjusza było nad ranem w Jabłonce na Orawie.

Około godz. 7 rano meteorolodzy ze stacji meteorologicznej Nadleśnictwa Świeradów na Hali Izerskiej odnotowali -35,9 st.Celsjusza.
Prezentujemy Wam zdjęcia, które dostaliśmy na Gorącą Linię RMF FM. Wśród nich znajdziecie m.in. termometr z okolic Opola, gdzie brakowało tylko jednego stopnia do - 40 st. C, a także z miejscowości Frydman (-37 st. C), Jabłonki (- 36 st. C) i Lipnicy Małej (- 35 st. C). Tam także nasz pierwszy rekord, czyli Podwilk. Temperatura spadła tam pierwszego dnia naszej akcji do 34 stopni poniżej zera.

34 stopnie mrozu odnotowano rano w Stuposianach w Bieszczadach - poinformowała dyżurna stacji meteorologicznej w Lesku. Był to już kolejny mroźny poranek w tej miejscowości
Jeszcze większy był w stolicy województwa podlaskiego mróz odnotowany na poziomie gruntu. Tu meteorolodzy zanotowali aż prawie minus 35 st. C. Zbliżone temperatury odnotowali nad ranem w Supraślu, Różanymstoku i Białowieży
Tak z zapytaniem to jaki rekord padł?ps:zanim cos napiszesz sprawdz to!!!!!

#15 ~Rekord~

~Rekord~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 14:44

Rekord zimna w Ludźmierzu? Prawie 40 stopni mrozu02.02.2012 13:35 / czytano: 7244 / powrót
Dziś rano o godz. 6 w Ludźmierzu termometr pokazał minus 39 st. C.PODHALE24pl

#16 ~wytrzymam jeszcze tydzień?~

~wytrzymam jeszcze tydzień?~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 14:50

cyt: "Dziś w nocy w Białymstoku temperatura spadła do niemal - 30 stopni poniżej zera. Przy gruncie było nawet - 35 stopni." ?????????????????????? o co im chodzi - w nocy temperatura niemal spadła do 30 a przy gruncie nawet do 35 - to te niemal to jest na jakiej konkretnej wysokości wg gazety ??????????

u mnie wczoraj samochód pokazywał o 22.00 - 24, a dziś o 6.45 - 26

u kogo w białymstoku było te 35 na minusie przy gruncie (coś bajerują) albo chociarz auto pokazywało ze 29, 30, 31, jest tu ktoś taki i gdzie mieszka???

#17 ~kolejorz~

~kolejorz~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 15:18

Wyświetl postUżytkownik oszus dnia 03 luty 2012 - 09:13 napisał

ocieplenie klimatu :)
no bo te siarczyste mrozy w zimie, przewrotnie, to jest własnie skutek ocieplenia klimatu, (z wyjątkiem pierwszej fazy zimy - lekkeie temperatury są niewytłumaczalne), a latem kiepska pogoda, dużo deszczu i nie za ciepło - tak ci powie każdy ekoterrorysta

PS : fluctuating mposong - oczy można stracić na tych kodach

#18 oszus

oszus

obserwator forum

• Użytkownicy
  • 1100 postów

Napisano 03 luty 2012 - 15:30

Wyświetl postUżytkownik kolejorz dnia 03 luty 2012 - 15:18 napisał

no bo te siarczyste mrozy w zimie, przewrotnie, to jest własnie skutek ocieplenia klimatu, (z wyjątkiem pierwszej fazy zimy - lekkeie temperatury są niewytłumaczalne), a latem kiepska pogoda, dużo deszczu i nie za ciepło - tak ci powie każdy ekoterrorysta

PS : fluctuating mposong - oczy można stracić na tych kodach

wiem :)

#19 ~Rekordzista~

~Rekordzista~
  • Goście

Napisano 03 luty 2012 - 22:24

To co z tym rekordem????W ksiedze Ginesa zanotowali?????Pisze sie pisze.....Puk,puk w główke jest tam co????

#20 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 04 luty 2012 - 03:27

Wyświetl postUżytkownik wytrzymam jeszcze tydzień? dnia 03 luty 2012 - 14:50 napisał

cyt: "Dziś w nocy w Białymstoku temperatura spadła do niemal - 30 stopni poniżej zera. Przy gruncie było nawet - 35 stopni." ?????????????????????? o co im chodzi - w nocy temperatura niemal spadła do 30 a przy gruncie nawet do 35 - to te niemal to jest na jakiej konkretnej wysokości wg gazety ??????????

u mnie wczoraj samochód pokazywał o 22.00 - 24, a dziś o 6.45 - 26

u kogo w białymstoku było te 35 na minusie przy gruncie (coś bajerują) albo chociarz auto pokazywało ze 29, 30, 31, jest tu ktoś taki i gdzie mieszka???
Jak już się czepiasz, to powiedz w jaki sposób samochód pokazuje ci temperaturę? Na migi? :lol:

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych