Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

Praca w Lapach; gdzie szukac?

58 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~veterynarz~

~veterynarz~
  • Goście

Napisano 22 styczeń 2012 - 23:44

j.w jakie ogloszenia? gazety? internet?

#2 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 00:34

może w szkołach przyjmują?

#3 ~Piotrek~

~Piotrek~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 07:10

jeżeli ktoś z Państwa(męzczyzn) chce prace to przyjmuja w Gamie pod szepietowem,firma rolnicza. Placa 7zl/h . osobiscie tam pracuje od wrzesnia,dojezdzam codziennie z łap wiec mozna by bylo razem.

#4 ~gosc~

~gosc~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 12:28

Wyświetl postUżytkownik Piotrek dnia 23 styczeń 2012 - 07:10 napisał

jeżeli ktoś z Państwa(męzczyzn) chce prace to przyjmuja w Gamie pod szepietowem,firma rolnicza. Placa 7zl/h . osobiscie tam pracuje od wrzesnia,dojezdzam codziennie z łap wiec mozna by bylo razem.

Dasz info na win.rar@interia.eu ?

#5 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 12:48

Roman Czepe powinien pomóc. Ten wszechstronnie uzdolniony samorządowiec nie takie sprawy załatwiał. B)

#6 ~Wodnik~

~Wodnik~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 13:47

Witam
Także szukam pracy, z tym, że raczej biurowej.
Już 4 miesiące mam przymusowe wakacje, zaraz kończy mi sie zasiłek - poratujcie!!

#7 ~jarek~

~jarek~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 19:10

ja zebym patrzyl ze mam magistra to dalej bym siedzial i pisal tak jak ktos powyzej :"szukam pracy,ale raczej biurowej" jak chce sie robic to sie idzie do pierwszej lepszej a nie wymagania jak z kosmosu

#8 ~Wodnik~

~Wodnik~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 22:35

Jarek, nie bulwersuj sie. Co ja zrobię, że umiem tylko ustawy czytać, żaden ze mnie spawacz, sprzątacz, ochroniarz, czy łopaciaż

#9 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 22:38

no nie wiem, niedługo bedzie wolne stanowisko burmistrza, to sie przydasz :lol:

#10 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 22:47

Abdykacja czy zrzucenie z tronu?

#11 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 23 styczeń 2012 - 23:26

Do abdykacji idzie ...z musu i ...zmilczę.

#12 ~jarek~

~jarek~
  • Goście

Napisano 24 styczeń 2012 - 07:40

Wyświetl postUżytkownik Wodnik dnia 23 styczeń 2012 - 22:35 napisał

Jarek, nie bulwersuj sie. Co ja zrobię, że umiem tylko ustawy czytać, żaden ze mnie spawacz, sprzątacz, ochroniarz, czy łopaciaż
Nikt się nie bulwersuje,ale narzekasz,że siedzisz na przymusowaych wakacjach to czas zaczac sie uczyc czegos innego ja takze mam magistra i co ??? pracuje fizycznie,bo jakbym sie ogladal na stolki to bym je musial jesc i moja rodzina. ale jak ma sie dwie lewe rece,jak niektorzy to nie ma co narzekac,ze pracy nie ma. bo praca jest ,tlyko trzeba miec chceci.

#13 ~gienio~

~gienio~
  • Goście

Napisano 24 styczeń 2012 - 16:05

niby w Łapach tak ludzie szukaja pracy,jak czlowiek pisze gdzie ona jest to zero odzewu! yto sie nazywa legactwo tlyko do opieki pierwsi i po jalomozne a do roboty jeden z drugim sie nie szpieszy!

#14 ~gość~

~gość~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 14:46

Wyświetl postUżytkownik gienio dnia 24 styczeń 2012 - 16:05 napisał

niby w Łapach tak ludzie szukaja pracy,jak czlowiek pisze gdzie ona jest to zero odzewu! yto sie nazywa legactwo tlyko do opieki pierwsi i po jalomozne a do roboty jeden z drugim sie nie szpieszy!
co się dziwisz jak przyzwyczaili się do pracy po 3 godz. dziennie w zntk, to teraz jak ktoś ma iśc do normalnej pracy to załamka. zntk wychodował nieporadnych życiowo leni.
:(

#15 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 14:59

Wyświetl postUżytkownik gość dnia 25 styczeń 2012 - 14:46 napisał

co się dziwisz jak przyzwyczaili się do pracy po 3 godz. dziennie w zntk, to teraz jak ktoś ma iśc do normalnej pracy to załamka. zntk wychodował nieporadnych życiowo leni. :(
bez przesady z pracą nie jest dobrze,pracodawcy wykorzystują ten fakt i zatrudniają na czarno płacąc najniższą stawke,gdzie jest legalna praca za przyzwoite pieniądze? odpowiedź jest prosta nie ma.

#16 ~kaśka~

~kaśka~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 15:10

dobrze,zgadza sie praca jest nielegalna,ale uwazam ze rece do pupy za przeproszeniem nie przyrosly i skoro narzekancie ze nie ma pieniedzy na zycie to nie trzeba patrzec zeby bylo cieplo,praca biurowa,moze jescze zeby obiad dawali?! ludzie zastwnowcie sie czego chcecie!u mnie maz pracuje na dziko i nie narzeka ze jest zimno i ze ma 1500zl na reke. nie pracuje w swoim zawodzie mimo ze jest po studiach . uwazam ze tylko legaci nie potrafia znalezc pracy! wola isc do MOPSU i zegac o kilka groszy! a opozniej chodza dumni jak pawie

#17 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 15:19

nie życze ci Kasiu tego żeby w życiu twego męża wydarzyło się coś niedobrego,wtedy wrazie jakichkolwiek świadczeń nasz "kochany" ZUS zapyta się o lata pracy,tylko tej legalnej bo ta druga go nie interesuje.

#18 ~kaśka~

~kaśka~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 16:07

dobrze ale mozna samemu placic skladki!

#19 ~łapiak~

~łapiak~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 16:24

Wyświetl postUżytkownik kaśka dnia 25 styczeń 2012 - 16:07 napisał

dobrze ale mozna samemu placic skladki!

jesteś śmiszna .ty płacisz?????? z 1500 zł ile ci zostaje ? pochwal się. JESTEŚ POPROSTU św.MATKA TERESA

#20 ~Gość~

~Gość~
  • Goście

Napisano 25 styczeń 2012 - 18:28

Jak to, gdzie szukać pracy? Nie pamiętasz już kto obiecywał?? Idź tam i się przypomnij, bo rok minął a tu ani widu ani słychu roboty!!

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych