Szukasz mieszkania? Niby ofert w bród ale gdy przychodzi co do czego to okazuje się, że ogłoszenie dała agencja nieruchomości a ty korzystając z jej usług musisz płacić prowizje (i to nie małą).
www.bezposrednio.com to alternatywa dla chcących uniknąć płacenia pośrednikom.
Polecam Wam ten serwis
Strona 1 z 1
Najlepszy serwis ogłoszeniowy- nieruchomości
Napisano 16 grudzień 2009 - 10:26 #2
A ja polecam domoklika. Oferty bezpośrednie i od pośredników - wyraźnie zaznaczone. Mieszkania nowe i z 2 obiegu. To co podoba mi się najbardziej to "wirtualne wizyty" można sobie pochodzić po mieszkaniu, zanim z kimkolwiek umówimy się na spotkanie.
Napisano 27 styczeń 2010 - 14:10 #3
Jeżeli chodzi o mnie to zdecydowanie polecam serwis ogłoszeniowy Trójmiasta. Znajdziesz tam potrzebną Ci nieruchomość. Może to być dom, mieszkanie lub biuro gdańsk w dobrej cenie.
kozlowski-nieruchomosci.pl]
kozlowski-nieruchomosci.pl]
Napisano 11 czerwiec 2010 - 17:20 #4
ja również polecam domoklik fajne jest to, że można sobie u nich część mieszkań zobaczyć w 3 D - spore ułatwienie przed podjęciem decyzji o spotkaniu. Można sporo czasu zaoszczędzić. Poza tym widziałem tam wnętrza klubów i hoteli, także jak ktoś się wybiera, to nawet z ciekawości można looknąć.
Napisano 22 czerwiec 2010 - 09:36 #5
CYTAT(renata @ 5.12.2009, 10:21:42) <{POST_SNAPBACK}>
Szukasz mieszkania? Niby ofert w bród ale gdy przychodzi co do czego to okazuje się, że ogłoszenie dała agencja nieruchomości a ty korzystając z jej usług musisz płacić prowizje (i to nie małą).
Polecam Wam ten serwis
Polecam Wam ten serwis
a ty jesteś jego właścicielem czy reklamodawcą ?
Strona 1 z 1

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz