Skocz do zawartości

Zaloguj przez Facebook Rejestracja

92 odpowiedzi w tym temacie

#1 ~Slawos~

~Slawos~
  • Goście

Napisano 14 maj 2010 - 08:52

fajnie ze jest taki konkurs

#2 ~Bocian~

~Bocian~
  • Goście

Napisano 21 maj 2010 - 12:08

Konkurs fajny! Zgadzam się! Jadę w weekend zobaczyć na budowę, jak to ma wyglądać. Dobrze byłoby, gdyby Kurier zorganizował jakieś dni otwarte. Mógłbym nawet zapłacić za bilet.

#3 ~Alicja~

~Alicja~
  • Goście

Napisano 26 maj 2010 - 14:26

konkurs fajny tylko, że jak się wygra dom to trzeba mieć kase na wykończenie i utrzymanie go sad.gif

#4 ~Klinek~

~Klinek~
  • Goście

Napisano 28 maj 2010 - 11:11

Dombędzie wykończony. Łazienki, podłogi, ściany będą pomalowane. Takie informacje uzyskałem bezpośrednio u źródła. A podatek - jak wygra, wezmę pożyczkę.

#5 ~~marky~~

~~marky~~
  • Goście

Napisano 01 czerwiec 2010 - 12:52

To fakt - problem jak diabli, lepiej nie grać!
No chyba, że by wykończyli, dożywotnio utrzymali, pomogli w przeprowadzce, a zimą przyjeżdźali odśnieżać podjazd.
I daj tu człowiekowi wygraną.

#6 ~Kuponik~

~Kuponik~
  • Goście

Napisano 02 czerwiec 2010 - 09:54

Tak. Mogliby jeszcze kosić trawę i golić mnie codziennie rano. Fryzjer też mógłby zostać stałym wyposażeniem domu

#7 ~Figa~

~Figa~
  • Goście

Napisano 17 czerwiec 2010 - 18:04

Witam, W dzisiejszym tj. 17-go czerwca odkryłam kupon oznaczony numerem 08 zamiast 45, czy będzie on wymieniany, czy zostanie wydrukowany prawidłowy w jutrzejszym wydaniu Porannego?

#8 FAZA

FAZA

stażysta

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 46 postów

Napisano 18 czerwiec 2010 - 07:24

No wlasnie co szanowna redakcja zrobi z wydrukowanym kuponem o numerze 08 zamiast numeru 45 ???

#9 ~Biuro Loterii~

~Biuro Loterii~
  • Goście

Napisano 18 czerwiec 2010 - 08:04

Wczoraj opublikowaliśmy błędnie kupon nr 08. Dziś naprawiliśmy swój błąd publikując dwa kupony:
Kupon nr 45 z dnia 17-06-2010 - czyli ten zaległy
KLupon nr 46 z dnia 18-06-2010 - czyli regulaminowy.

Z związku z powyższym, błędnie opublikowany kupon nr 08 nie jest ważny i nie należy stosować go w zestawie czerwcowym.

Przepraszamy za błąd i życzymy powodzenia w kolejnych losowaniach.

#10 ~iwanik~

~iwanik~
  • Goście

Napisano 19 lipiec 2010 - 16:47

Witam. Nie moge znalezc informacji do ktorej godz. mozna codziennie dostarczac kupony do biura kuriera ?

#11 ~Biuro Loterii~

~Biuro Loterii~
  • Goście

Napisano 21 lipiec 2010 - 08:25

Wyświetl postUżytkownik iwanik dnia 19 lipiec 2010 - 16:47 napisał

Witam. Nie moge znalezc informacji do ktorej godz. mozna codziennie dostarczac kupony do biura kuriera ?

Biuro Loterii czynne jest od poniedziałku do piątku w godzinach od 8 do 16. W sobotę zaś Biuro Loterii jest czynne od godziny 10 do godziny 13.

#12 ~ola~

~ola~
  • Goście

Napisano 29 lipiec 2010 - 07:21

ok, jest wirtualne oglądanie, a czy są wirtualne kupony???
nie jestem z Białegostoku,ale podoba mi się domek i tez chce brać udział w jego losowaniu ;)

#13 ~Guru~

~Guru~
  • Goście

Napisano 02 sierpień 2010 - 16:03

Wyświetl postUżytkownik ola dnia 29 lipiec 2010 - 07:21 napisał

ok, jest wirtualne oglądanie, a czy są wirtualne kupony???
nie jestem z Białegostoku,ale podoba mi się domek i tez chce brać udział w jego losowaniu ;)
Niestety, kupony muszą być oryginalne, czyli wycięte z gazety. W przypadku kuponów kserowanych, drukowanych lub powielanych w inny sposób, zestaw kuponów uznaje się za nieważny, a losowanie nagrody jest powtarzane ha ha (tak twierdzi regulamin). Też nie jestem z Białego, ale gram.

#14 ~pol~

~pol~
  • Goście

Napisano 03 sierpień 2010 - 12:52

Witam
Jestem z południa Polski, również chciałbym wziąć udział w loterii.
W lokalnych kioskach nie można jednak zaprenumerować Kuriera.
Szkoda, że nie wszystkim jest dane powalczyć o marzenia.

#15 garfield

garfield

reporter

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 258 postów

Napisano 08 sierpień 2010 - 18:50

A czy w zestawie 12 kuponów mogą znaleźć się np 2 jokery czy może być tylko jeden?

#16 ~Biuro Loterii~

~Biuro Loterii~
  • Goście

Napisano 09 sierpień 2010 - 06:28

Wyświetl postUżytkownik garfield dnia 08 sierpień 2010 - 18:50 napisał

A czy w zestawie 12 kuponów mogą znaleźć się np 2 jokery czy może być tylko jeden?

Zgodnie z zapisami regulaminu zatwierdzonego przez Izbę Celną w Białymstoku, w jednym zestawie może pojawić się tylko jeden kupon uzupełniający, tzw. JOKER.

#17 ~leń_patentowany~

~leń_patentowany~
  • Goście

Napisano 21 sierpień 2010 - 09:16

gdzie i kiedy beda wyniki drugiego losowania? mialy byc dzisiaj i nadal nie ma :/

#18 ~sandra~

~sandra~
  • Goście

Napisano 22 sierpień 2010 - 10:41

OPŁATY I PODATEK TO TEN DOM NA DZIEŃ DOBRY BĘDZIE KOSZTOWAŁ JAKIEŚ 100,OOO ZŁ WIĘC DLACZEGO PISZE DAJEMY CI DOM????

#19 ~olo~

~olo~
  • Goście

Napisano 27 sierpień 2010 - 10:20

hej!! chcę wziąść udział w konkursie, ale jestem z lubelskiego i nie mogę zaprenumerować gazety w tutejszych kioskach jak to zrobić??

#20 BSTOK 5 - Białystok na 5

BSTOK 5 - Białystok na 5

starszy dziennikarz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 184 postów

Napisano 28 sierpień 2010 - 13:18

Nie wiem czy do lubelskiego w jaki kolwiek sposób mógłbyś zamówić gazetę .Jedynym sposobem prenumeraty jest wysłanie przelewu do spolki Media Regionalne z podaniem adresu prenumeraty Kuriera Porannego - o ile listonosz do Ciebie ja doniesie. Najlepiej skontaktuj sie z redakcja Kuriera Porannego. jesli chodzi o prenumerate odwiedz zakładkę Prenumerata w spodzie strony.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

użytkowników, gości, anonimowych